📖 ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ... ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΓΙΩΣΑΦΑΤ✍️ 
















✔Αριθμός Σελίδων: 32
✔️Προτεινόμενη ηλικία: 0-3 ετών

🎈Με πρωτότυπη εικονογράφηση και με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο το βιβλίο της Τζέσικα Γιωσαφάτ Το μυστικό ταξίδι μου… χωρίς την πάνα αναφέρεται στην περίοδο που το παιδί πρέπει να αποχωριστεί την πάνα του.
Με πρωταγωνιστή τη φαντασία του παιδιού σκοπεύει να το βοηθήσει να εγκαταλείψει την πάνα με μεγαλύτερη ευκολία.

💁🏼‍♀️Στην εισαγωγή ο παιδοψυχίατρος Ματθαίος Γιωσαφάτ καταθέτει χρήσιμες αλήθειες που συμπληρωματικά θα κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη για τους γονείς και το παιδί, καθώς εξηγεί την ψυχολογία και τα αναπτυξιακά στάδια πίσω από τη χρήση της πάνας και της πιπίλας και την απαλλαγή από αυτές στο σωστό χρόνο.

👧🏼Το «Μυστικό ταξίδι μου... χωρίς την πάνα!» έχει για ήρωα ένα παιδί που χρειάζεται συμπλήρωση το όνομα του, καθώς στη πρωτη σελίδα του παραμυθιού υπάρχει η φράση «Με λένε... και αυτή είναι η ιστορία μου». Ο μικρός αναγνώστης ή η μικρή αναγνώστρια συμπληρώνει το όνομά του, και έχει ξαφνικά στα χέρια του μια εντελώς προσωπική ιστορία, κάνοντας έτσι το «μήνυμα» του βιβλίου να βρίσκει πιο εύκολα το στόχο του.

👦🏼Το παιδί θα ζήσει μια ονειρική περιπέτεια με πρωταγωνίστρια τη φαντασία του, θα μεταφερθεί σε έναν υπέροχο, μαγικό κόσμο, όπου το μόνο που το εμποδίζει να ζήσει το όνειρο ολοκληρωτικά είναι η πάνα ή η πιπίλα. Έτσι το παιδί καταλαβαίνει πόσα περισσότερα πράγματα μπορεί να απολαύσει αν ξεπεράσει αυτά τα δυο εμπόδια που το κρατάνε πίσω.

🌼 Ένα παιδί που τραγουδάει είναι ενα χαρούμενο παιδί -Elder Enrique Falabella 🌼

✍️Γράφει η Χριστιάννα Μπύρου, φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής.
_____________________________________________

🦊Cheirelproject
#greekfairytales #kids #menoumespiti

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις