📖 ΜΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ, MIRA ROMAINE ✍️


📖2. Μαγική Νύχτα, Mira Romaine ✍️  

✔️Αριθμός σελίδων: 33 
✔️Προτεινόμενη ηλικία: 3-6 ετών 

🎅 Ποια ήταν η πρώτη εκείνη μαγική νύχτα που ο Άγιος Βασίλης άρχισε να μοιράζει δώρα και παιχνίδια στα παιδιά; Πώς ένας απλός καλοκάγαθος ξυλοκόπος μεταμορφώθηκε στον αγαπημένο άγιο των παιδιών; Αυτά και άλλα πολλά ακόμα θα μάθετε μέσα από αυτό το παραμύθι, μια τρυφερή ιστορία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη παιχνίδια, ζωάκια του δάσους και ξωτικά αλλά πάνω από όλα τη μαγεία των Χριστουγέννων. 🎅

 ➡️Τι καταλαβαίνουμε λοιπόν;  

🎈Αρχικά, το παραμύθι μας υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό για τα παιδιά, από την μαγεία των Χριστουγέννων. Στην άκρη του κόσμου, στη χώρα του Βορρά κάθε παραμονή Χριστουγέννων το επιτελείο του Άι-Βασίλη προετοιμάζεται για το μοίρασμα των δώρων. 

🎈 Στο παραμύθι μας τα ξωτικά επιλέγουν τον ξυλοκόπο - Άι-Βασίλη και με ένα τρόπο μαγικό ο Ρούντολφ τον οδηγεί στο εργαστήρι των ξωτικών. Ο Ρούντολφ είναι το ελάφι του ξυλοκόπου και οδηγεί το έλκηθρο στα σπίτια των μικρών παιδιών.  Το μυστήριο όμως ξεκινά όταν το μικρό ελαφάκι εξαφανίζεται και ο ξυλοκόπος το αναζητά. 

🎈 Έτσι, το παραμύθι τονίζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων ξυπνά τη φαντασία των μικρών παιδιών και δημιουργεί τα πιο γλυκά συναισθήματα. 

🧚🏻‍♀️Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουμε λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων σε βάζα και να ανοίγουμε ένα κάθε μήνα.
-Harlan Miller 🧚🏻‍♀️ 

✍️Γράφει η Χριστιάννα Μπύρου , φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής. 

_____________________________________________
🦊|CheirelProject


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις