📖 ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, STEER DUGALD ✍️


📖4. Το δεντράκι των Χριστουγέννων, Steer Dugald✍️  

✔️Αριθμός σελίδων: 22
✔️Προτεινόμενη ηλικία: 3-6 ετών 

🎅 Τί κάνουν όλα τα παλιά παιχνίδια την παραμονή των Χριστουγέννων; Πώς περνάει τα Χριστούγεννα το αγαπημένο τους δεντράκι στο Βόρειο Πόλο; 

🎈Στο Βόρειο Πόλο, σ'έναν τόπο με πολύ χιόνι, βρίσκεται το σπιτάκι του Άι-Βασίλη, στο οποίο κατασκευάζονται τα παιχνίδια που ο Άι-Βασίλης μοιράζει στα παιδιά. Όμως αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι θα παιχνίδια αυτα ειναι ζωντανά. 

🎈 Έξω από το σπιτάκι αυτό, βρίσκεται ένα δεντράκι, ζωντανό και αυτό, το οποίο περιμένει κάθε χρόνο τα παιχνίδια για να παίξει, να γελασει, να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Τα παιχνίδια ποτέ δεν αφήνουν το δεντράκι μόνο του και αυτό κάθε χρόνο εύχεται οι όμορφες μέρες να μη τελειώσουν. 

🎈Κάθε χρόνο λοιπόν, το δεντράκι είναι πολύ ευτυχισμένο καθώς όλοι οι φίλοι του το στολίζουν με γιρλάντες και στολίδια. Όμως κάθε παραμονή Χριστουγέννων τα παιχνίδια όλα ανεβαίνουν στο έλκηθρο και είναι έτοιμα για το ταξίδι που ξεκινά. 

🎈Όμως μια παραμονή Χριστουγέννων όλα θα αλλάξουν. Τα παιχνίδια αποχαιρέτησαν το δεντράκι και αυτό έδειξε πόσο λυπημένο ήταν. Όμως τα παιχνίδια είχαν ένα σχέδιο. 

🎈Παιχνίδια από όλο το κόσμο, με κάθε τρόπο ταξίδευαν προς τον Βόρειο Πόλο.
🎄Άραγε πόση  χαρά είχε το δεντράκι; 

🧚🏻‍♀️Εκείνος που δεν έχει τα Χριστούγεννα στη καρδιά του, δεν θα τα βρει ποτέ κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.🧚🏻‍♀️ 

✍️Γράφει η Χριστιάννα Μπύρου , φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής. 

_____________________________________________
🦊|CheirelProject


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις